Read Cycle är ett projekt som biblioteken i Älvdalens kommun ordnar. Meningen är att massor av pocketböcker ska vandra runt bland unga läsare i Idre, Särna och Älvdalen.

Så här går det till när du har hittat en Read Cycle-bok:

- Ta med boken och läs den

- Kommntera och läs vad andra har tyckt om boken här på bloggen eller skriv något på de vita, tomma sidorna i boken
- Lämna sedan vidare boken. Lägg den på närmaste café, fritidsgård, buss eller varför inte ge den till en vän?
Du kan också kolla in Älvdalens Read Cycle på Facebook och prata böcker där. Klicka på länken till höger i bloggen för att hitta dit!
I bloggarkivet till höger på sidan hittar du alla böcker som är på vandring i kommunen. Klicka på en titel för att se vad boken handlar om, vem som har läst den eller för att efterlysa en bok som du vill läsa.

tisdag 16 november 2010

En vampyrs bekännelse

Beatrice Schenström har läst En vampyrs bekännelser och här berättar hon om boken.






Mycket blod, kärlek och mystik utlovas alltså! Så vad sägs, var boken något att bita i?

Tips på fler vampyrböcker som inte heter något med Twilight är böckerna som ligger till grund för tv-serien True blood. Dom har Charlaine Harris författat och första boken om Sookie Stackhouse heter Död tills mörkret faller. P.C Casts serie House of night har också blivit sjukt populär. Första boken heter Vampyrens märke och i vilken high school-tjejen Zoey inser att hon håller på att förvandlas till vampyr... Du kan tipsa andra om din bästa vampyrböcker i kommentarerna! Fast nu i höst sägs det att änglar är de nya vampyrerna och det verkar troligt för vem kan motstå Becca Fitzpatricks Fallen ängel?






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar